Få den bedst mulige start hos hundefrisøren🐾Den bedste start for din hvalp

Har du fået en hvalpen hjem og gerne vil give den en god oplevelse hos frisøren inden den skal klippes for første gang? Så er det en super god ide at købe hvalpepakken, hvor jeg sørger for at introducere hvalpen til saksen, lyde fx hårtørre & maskinen. Den vil blive småklippet/studset med saks diverse steder. Der bliver trænet at skulle stå på bordet og Jeg vil self også øve negleklips træning. 
 

Disse ting er super vigtige at få trænet din hund til inden det første klip, så man ikke får skræmt dem for livet, for det kan altså sagtens være hyggeligt at komme til hundefrisøren :-) Det hjælper også meget at man træner disse ting som fx bad, børstning & føntøring der hjemme, hvilket gør at alt bliver en bedre oplevelse for både din hund, dig og mig. Det er en god ide at øve det når man har hunden på et bord, da de samtidigt lærer at skulle stå på et bord. Kan desværre ikke sidde på gulvet ;-) 
 

Dette tager mellem 15-30 min, så hvalpen ikke bliver overbelastet. Der bliver IKKE klippet med maskinen under træning! Husk dette er helt nyt for din hvalp, der er ingen grund til at gøre din hvalp bange for frisøren fra start af, da den forhåbentlig skal være her i mange mange år endnu.

Det er godt at starte så tidligt som muligt, og de skal lære det lidt af gangen. En lille hvalp forstår ikke hvad der sker og den kan ikke holde til at stå 1,5 time på bordet uden at være trænet til det. Nogen hunde tager det ok, andre hunde bliver vildt stresset og kommer desværre til at hade det for evigt, hvis de bliver presset ud i en situation de ikke er klar eller trænet til at kunne. 
 

Jeg vil så gerne være den der kan hjælpe din hund i gang på den rette måde & forhåbentlig få en happy hund på besøg hver gang den skal klippes efterfølgende :-)

Hvalpepakken foregår sådan:

  • Første besøg er du/i med. Her fortæller jeg om hvordan pelsen skal plejes osv & der bliver lavet lidt småklip hvis muligt, evt lidt lyde. Dette kommer helt an på hvalpens alder. Den skal ikke skræmmes fra start af, den må hellere end gerne synes at det er hyggeligt at komme hos mig.
  • Nr. 2 & 3. gang har jeg hvalpen alene, så jeg kan se hvad den kan og ikke kan & hvad i evt kan øve hjemme fra for at gøre det nemmere for din hvalp. Dette er måden jeg har mulighed for også at lære den at kende og dens grænser. Hvilket er super svært når du/i er der, da din hvalp jo helst vil hen til dig :-) Samtidig finder din hvalp også ud af at i nok skal hente den igen, da den blot er der i 30 min de første 3 gange.

Jeg håber du/i fik alt det du ville vide, ellers er du/i mere end velkommen til at ringe eller sende en sms med spørgsmål på 31656086.

(Hvalpepakken skal være brugt 6 mnd. efter 1. omgang.)(C) Østerbro Hundesalon, Willemoesgade 8, 2100 Kbh Ø - Tlf: +45 31656086 - CVR 24222624

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk