Østerbro hundesalon

Vigtig info - Før hunden kommer til klipning!

Ankom venligst med din hund med så tør pels som muligt inden klipning, også selvom det regner eller sneer udenfor(giv evt jakke på). Desuden skal din hund være "godt" luftet, dvs. hunden skal have skidt og tisset af inden ankomst, da den ikke får muligheden i de ca 1,5-2 timer den er i salonen. Gå ikke alt for lange ture, da hunden bruger meget energi mens den står på bordet og bliver klippet.

Ønsker du bamseklip skal din hund være HELT filter/knude fri ved ankomst, da det tager lang tid at redde ud og det er ofte smertefuldt og stressende for hunden. Hvis du ønsker nedklip eller hvalpeklip behøves dette ikke. Det er selvfølgelig stadig en god ide at vedligeholde pelsplejen, da filter ikke er behageligt for hunden og ofte gør ondt. Desuden kan et nedklip give hunden ubehag, da den kan føle sig utilpas/ked af det i en kort, men også i en længere periode.

Det er ret vigtigt at man overholder de aftalte tider, det gælder både ankomst og afhentning.

Kommer du for sent er der mindre tid til at klippe hunden end planlagt, og kan derfor ikke nå en fuld klipning før næste hund kommer. Mange hunde bliver stresset eller kan ikke lide andre hunde..

Så kære kunder håber I er søde og overholde tiderne, da det jeg går op i er at der kun er EN hund af gangen hos mig, så vi kan få en hyggelig stund sammen. :-)


OBS!!!

Ved afbestilling af tid beder vi dig aflyse din tid i online booking, ringe eller skrive en sms senest dagen før (24 timer), så jeg har mulighed for at booke en anden hund istedet for.

Sender du afbestilling via SMS er den kun gældende, hvis du har modtaget en bekræftelse fra mig.

OBS! Ved udeblivelse eller afbestilling samme dag tager vi fuld betaling.  


Din hund må ikke være i løbetid! - da dette stresser de fleste hanhunde.

 

Hunde der besøger salonen SKAL, specielt i mdr April-Oktober være behandlet mod lopper - da jeg ikke ønsker at have hunde til klipning der har lopper. Er din hund ikke i behandling, skal du være 100% sikker på at den ikke har lopper når den kommer.

Skulle uheldet være ude, vil der bliver pålagt ekstra gebyr - se under priser

VIGTIG INFO!!

Når din hund afleveres til klip i salonen, er den her på ejers ansvar, skulle der ske et uheld, hvilket dog er yderst sjældent. 

Er hunden sygeforsikret dækker forsikringen - men undersøg alligevel med dit forsikringsselskab.

Hundens ansvarsforsikring bruges i de tilfælde hunden bider mig, eller ødelægger ting i salonen.

Uheld kan ske hvis:

  • Hunden er filtret
  • Hunden er urolig på bordet
  • Hunden bider efter saks/maskine
  • Hunden er agrressiv/usikker
(C) Østerbro Hundesalon, Willemoesgade 8, 2100 Kbh Ø - Tlf: +45 31656086 - CVR 24222624

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk